Enkele van onze opdrachtgevers aan het woord over de samenwerking met Bill de Kimpe Fotografie:

Godert Walter, Vendrig IJsselstein:

Mede dankzij de fotografie van Bill de Kimpe heeft Vendrig een brochure van een eigen kledinglijn ontwikkeld. Niet alleen is de fotografie origineel en van een hoog niveau, ook het concept is van Bill de Kimpe afkomstig. Hiermee toont Bill aan dat hij ook met opdrachtgevers meedenkt, een zeer welkome aanvulling!

Claire Menagé, De Pizzabus:

 

De fotografie van Bill de Kimpe heeft een passende en zakelijke uitstraling met het juiste gevoel voor het type bedrijf. We hebben Bill op verschillende momenten ingehuurd en zijn werk was iedere keer volledig naar wens, met voldoende ruimte voor onze eigen smaak. Bill heeft voor ons onder andere prachtige sfeerfoto’s gemaakt van onze foodtruck met als decor Rotterdam en ook onze producten mooi in beeld gebracht. De samenwerking met Bill is heel prettig, hij voelt de klant goed aan en is bovendien een leuke partner om mee samen te werken. Wij bevelen Bill en zijn werk van harte aan!

Jean-Paul van de Wiel, Van Puijenbroek Textiel:

Voor zowel product- als actiefotografie werk ik vanaf 2008 samen met Bill. Bill verdiept zich met zijn ervaring en interesse in onze organisatie, producten en mensen en dat zie je terug in pakkende beelden met veel dynamiek. Bill werkt flexibel, snel en heeft aan een paar woorden genoeg. Op deze manier is er prettige, open samenwerking ontstaan tussen ons waarin volop ruimte is voor nieuwe ideeën, kritisch meedenken en ook humor 😉

Fedor Vogel, uitgever/hoofdredacteur Bier! magazine:

Bierige portretten en sfeerfoto’s

 

Al sinds de start van ons glossy magazine Bier! in 2008 is Bill de Kimpe een van onze vaste fotografen. Hij zet voor ons vooral de portretfoto’s op de gevoelige plaat. Hij weet altijd de geportretteerde in een ontspannen modus te krijgen en heeft oog voor detail. En natuurlijk is er zijn eigen handtekening door foto’s altijd iets ‘uit het lood’ te nemen, met net scheve horizon. Daarnaast fotografeert Bill vaak reportages van bierproeverijen door onze proefpanels. Deze proeverijen vinden meestal plaats in ietwat donkere en qua belichting ingewikkelde plekken. Toch weet Bill altijd perfect de sfeer van de proeverij te vangen en de proefpanelleden ongemerkt scherp, karaktervol en geconcentreerd in beeld te brengen. Bill is typisch zo’n fotograaf die zijn werk in alle bescheidenheid doet, niet in de weg loopt, maar ondertussen alles ziet en vangt.