bill de kimpe profielfoto rotterdam fotograaf

Rotterdamse fotograaf met Haagse opleiding

De opleiding fotografie heb ik gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1990-1994). Daarna ben ik als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan in Rotterdam. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in portret-/profielfotografie, bedrijfsreportages en productfotografie. Ik maak graag beelden die de aandacht vragen en vasthouden, op een positieve manier natuurlijk!

Dit doe ik met veel plezier voor een groot aantal diverse opdrachtgevers zoals uitgeverijen, reclame/communicatiebureaus, bedrijven, overheden en webshops. Denk daarbij aan reportages en portretten voor jaarverslagen, personeelsbladen, websites, magazines, brochures. Aan productfoto’s voor webshops, brochures en websites. Maar ook aan het vastleggen van seminars, conferenties, persmomenten en evenementen.

Ik werk veel op locatie. Natuurlijk in Rotterdam en omstreken, maar ik heb opdrachtgevers door het hele land en kom ook graag naar u toe.

DuPho logo Branchevereniging Nederlandse Professionele Fotografen

Ik ben lid van DuPho. de branchevereniging voor Nederlandse Professionele fotografen. Ik hanteer de algemene voorwaarden zoals DuPho die heeft opgesteld. Deze beschermen niet alleen mij, maar ook u! Bovendien geeft het u de zekerheid dat u met een professionele fotograaf werkt.