Bill de Kimpe

Rotterdamse fotograaf met Haagse opleiding

De opleiding fotografie heb ik gevolgd aan de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten in Den Haag (1990-1994). Daarna ben ik als zelfstandig fotograaf aan de slag gegaan in Rotterdam. In de loop der jaren heb ik me gespecialiseerd in productfotografie, portret-/profielfotografie en bedrijfsreportages. Ik maak graag beelden die de aandacht vragen en vasthouden, op een positieve manier natuurlijk!

Dit doe ik met veel plezier voor een groot aantal diverse opdrachtgevers zoals uitgeverijen, reclame/communicatiebureaus, bedrijven, overheden en webshops. Denk daarbij aan productfoto’s voor webshops, brochures en websites. Aan reportages en portretten voor jaarverslagen, personeelsbladen, websites, magazines, brochures. Maar ook aan het vastleggen van seminars, conferenties, persmomenten en evenementen.

Ik heb een studio in Krimpen aan den IJssel, maar werk ook veel op locatie. Natuurlijk in Rotterdam en omstreken, maar ik heb opdrachtgevers door het hele land en kom ook graag naar u toe.

 

Ik ben lid van DuPho. de branchevereniging voor Nederlandse Professionele fotografen. Ik hanteer de algemene voorwaarden zoals DuPho die heeft opgesteld. Deze beschermen niet alleen mij, maar ook u! Bovendien geeft het u de zekerheid dat u met een professionele fotograaf werkt.

Vraag hier meteen meer informatie aan
voor het in beeld brengen van uw bedrijf

Benieuwd naar de manier waarop we uw bedrijf, producten of collega’s in beeld kunnen brengen? We denken heel graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie, overleg, of vraag meteen een offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen