Aansprekende portretten en profielfotografie

Een zakelijke profielfoto voor uw social media nodig? Een glamourportret voor de cover van een magazine? Een portret ter illustratie van een interview? Of misschien een groepsportret?

Ik fotografeer het graag voor u. Ook in deze tijd van coronamaatregelen is het heel goed mogelijk om portret- en/of profielfoto’s te maken. Dit kan op locatie of in in onze studio, die groot genoeg is om de nodige afstand te houden. Ook mensen die niet gewend zijn om voor de lens te staan, voelen zich snel op hun gemak door onze informele manier van werken. Met sprekende, natuurlijke foto’s als eindresultaat.

Wilt u met meer dan drie mensen op de foto? Laat ons weten wat de wensen zijn, dan kijken we of er een concept t e denken is waarbij we de anderhalve meter waarborgen zonder het gevoel van intimiteit te verliezen.

Vraag hier meteen meer informatie aan
voor het in beeld brengen van uw bedrijf

Benieuwd naar de manier waarop we uw bedrijf, producten of collega’s in beeld kunnen brengen? We denken heel graag met u mee! Neem contact met ons op voor meer informatie, overleg, of vraag meteen een offerte aan via onderstaande button.

Offerte aanvragen